Sjælland's afdeling - D.U.M.

Gå til indhold

Hoved menu:

Sjælland's afdeling

Afdelinger > Sjælland

Hej alle russer elskere øst for Storebælt

De har kunne det længe, både i Tysklands-odde (Jylland), og på fartbumpet (Fyn), så nu er det på tide vi også kommer igang på djævleøen!!!

Vi er nogle stykker der mødes over en kop øl/kaffe, fortælle røver historier, triller en tur, udveksler erfaringer, skruer på russeren, tager en kop øl/kaffe mere og fortæller en røver mere.

Så hvis du brænder inde med en historie, mangler nogle at køre en tur med, noget der driller på madammen (russeren!?), eller har det fedeste fif.

Det blev aftalt at den 3 lørdag i mdr mødes russerne. Klokkeslæt og mødested kan variere fra gang til gang. Dette vil blive oplyst på D.U.M hjemmeside under Sjællands afd. Lørdagsmøde, der blev også oprette en Facebook gruppe under navnet "Sjællands ural klub MC ural 4 life" (gruppen mange doblede deres medlemmer på få minutter, en ren gazelle) denne vil også formidle budskabet om mødested mv. Se fortælling fra det første møde i Sjællands afd. her.

Vi vil selvfølgelig gerne se din knallert, men har fuld forståelse for afstande og vejrforhold (sådan er vi også) så hvis du ikke ankommer på Olga, men på anden vis er du lige så velkommen.

Vh os andre fra djævleøen

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu