Bilmesse og brugtmarked 2017
 
Forår i D.U.M. Klubben
 
Den 25-26 marts var vi fire fra klubben der repræsenterede vores klub ved ”Stumpemarked i Fredericia”. Jeg synes det var to dejlige dage.
 Det var Kaj Erik fra Fyn og Johan Hartvigsen, Jens-redaktør og undertegnede fra Silkeborg kanten der stod på standen.
Slideren Kaj Erik havde pakket den afdankede postbil til bristepunktet med bannere, borde, stole, kaffemaskine, øl, madpakke, køkkenrulle og meget mere samt etc. Johan kom med sit gode væsen og hjælpsomhed- ligeså vores topventilede ”Olga” ejer Jens. Jeg selv bidrog med en sideventilet Dnepr K750 MW med træk, en pose rundstykker og de sidste bajere fra en dårlig drivhushandel!  
Kaj Erik havde ønsket at vi mødtes kl. 7.30 for at få stillet op…..Øhhe ja Kaj Erik- men så vækker jeg bare min gamle 66’er-cykel kl. 5.30 lørdag morgen. -Jeg trådte 3 gange og så tøffede ”Irina” ud af garagen.

 

 

                            " Fire stille piger "
Nu var det aftalt at redaktør-Jens skulle komme på sin Ural ”Olga” og skulle have gjort mig følgeskab. Men…Jens kunne ikke få hende op og i gang. Ung pige nøkker årgang 95 tror jeg.!! Vældig kæk er hun-  ja bestemt da.. og hurtig, dejlig glat i lakken, med fine spidse attributter, noget som alle ungersvende vil falde for. Men, men, men hun har åbenbart sine dage, -og her måtte selv den mægtige smed kaste sine våben og give fortabt. 
Der var ikke andet for end at sms’e til mig: ”kør bare Jens, jeg kommer.”, og derefter gik han med tungsindige skridt til sin ”Berlingo”, rullede vinduet ned, drejede nøglen og kørte den lange vej fra Ans medens morgensolen steg op i øst….. ak ja.
Men Jens nåede at komme som lovet fra morgenstunden og holdet var sat. Super. Inden længe var standen stillet op og vi sad ved et dejligt morgenbord med ny brygget kaffe. 
 På standen fik vi begge dage hele tiden besøg af klubmedlemmer, venner og familie og tiden fløj af sted. Hvis alt går vel, får vi såmænd også 3 nye medlemmer, samt skabt en god interesse for vores russer motorcykler. 
Generalsekretæren og husbond Freddy var selvfølgelig savnet, et ønske om god bedring til Freddy fra holdet sendes hermed. Klokken 16 søndag blev der pakket sammen og farvel og tak for denne gang.
Det var i sandhed en god weekend i venners lag, og en god start på 2017 sæsonen. 

 Forude venter alle tilbuddene om træf rundt i landet. Og ikke mindst de månedlige møder på Fyn 2. tirsdag i måneden, samt for mit eget vedkommende 3. torsdag i måneden i ”Østjysk køregruppe”. Følg med på hjemmesiden!!

Således oplevet 
Jens ”Bondemand” medlem nr. 374
 

                             " Æ' sme er på besøg "
 
dnepr ural mc