Himmerlandstræf 2015
 
Himmerlandstræf d. 12.-14. juni 2015

To personer fra hovedøen vovede sig helt til det mørke Jylland – endda helt til Himmerland.
Det viste sig ikke at være så mørkt endda.
Vores helt fantastisk gæstfri værtspar, Mona og Svend Gregersen, lukkede HELE deres hjem op med overnattende gæster overalt.
Vi ankom fredag i fantastisk vejr og blev beværtet godt med hjemmebag og god mad.
Lørdag startede med god morgenbuffet – igen alt hjemmebagt, hvorefter der blev smurt madpakker til alle. Lidt før middag startede cyklerne og vi kørte en smuk tur via Kongerslev til Dokkedal, hvor vi besøgte Remisen, som er et tidligere værksted, hvor man vedligeholdt maskineriet til omdannelsen af Vildmosen til agerland. I dag holdes Remisen i gang af frivillige, der fremviser værksted, reparerer tog og vogne og fortæller om stedets historie.
Mens vi var på Remisen blev madpakkerne fundet frem og indtaget.
Så gik turen hjemad i regn og blæst – med en kort afstikker til landsbyfest i Siem, hvor vi havde det eneste break down af cykel. Med kyndige hænder blev det hurtigt udbedret og vi kunne vende næsen helt tilbage til Terndrup.
Her blev vi modtaget med kaffe og hjemmebag, mens Mona med gode hjælpere fremtryllede et helt fantastisk aftensmåltid som blev indtaget på deres (heldigvis) overdækkede terrasse, hvor det kun regnede ind et enkelt sted.
Søndag morgen var der igen skøn hjemmebagt morgenbuffet og selskabet takkede af lidt efter lidt.
Tusind tak for en fantastisk weekend til Mona og Svend.

Henrik og Mette
 
Side 1 af 10

dnepr ural mc