Så oprandt dagen hvor Kødbyen skulle have russer besøg - maj 2017
 
Så oprandt dagen hvor Kødbyen skulle have russer besøg.

Vejret var mildest talt noget gråt da Olga og jeg trillede fra Sengeløse kl 12, og da vi ankom til Warpigs i Kødbyen 12.54 som de første, af russerne, var det stadig lige gråt. Jeg nåede lige at bestille en vand til mig (Olga havde drukket rigeligt på vejen), da en gav hende selskab på parkeringspladsen, en fin M72 uden sidevogn vel at mærke.
En vand mere blev bestilt og vupti en skinnende sort k750 med to mand ombord ankommer, denne skønhed har dog 3 mænd i sit liv da hun har sine luner!
Senere ankom den meget gennemførte, både køretøj og fører i fuld Army, med knop dæk og træk på sidevognen, selvfølgelig.
Snakken gik der blev kigget, sparket dæk, hørt til udfordringer, trillet en tur med en svensker som var på polterabend, bestilt lidt mad, øl og flere vand.
En rejste sig ved træet han var væltet ved dagen forinden, mens andre plejede smerterne i hårrødderne med sodavand.
Det blev aftalt at det måtte gentages, så du kan allerede
nu godt skrive i kalenderen at den 3 lørdag i mdr. mødes russerne. Klokkeslæt og mødested kan variere fra gang til gang. Dette vil blive oplyst på D.U.M. hjemmeside under Sjællands afd, der blev også oprette en Facebook gruppe under navnet "Sjællands ural klub MC ural 4 life" (gruppen mange doblede deres medlemmer på få minutter, en ren gazelle) denne vil også formidle budskabet om mødested mv.

Næste gang lørdag den 17/6 er dog samme tid og sted, Warpigs kl 13.

Da der var enighed om det var ligerundt om hjørnet (for nogle), der var gode parkerings muligheder, og personligt nåede jeg kun at smage den første øl på menukortet, der var en 10-15-20 forskellige slags, jeg har ikke planer om at smage dem alle næste gang.

Timerne gik og tiden var inde til at liste af, behøves jeg nævne at Alle maskiner startede i første hug, sådan.
Olga og jeg tøffede hjem, nu i det flotteste solskin, med smil på læben og minderne om endnu nogle super timer sammen med ligesindede.
dnepr ural mc