Tirsdags tur med gutterne fra Skuldrerodsholm - september 2015
Nogen gange går planlægningen lige stærkt nok. Jeg havde dobbeltbooket mig denne tirsdag, så da jeg meldte fra hos mine arbejdskollegaer og DHL stafet for at kører Dnepr med gutterne fra Skuldrerodsholm, ja så var der venlige drillerier. 
Så jeg lod kollegaer løbe deres vej, og jeg kørte til Skuldrerodsholm.
Der var lidt udskiftning vi holdet, Freddy havde meldt fra da ”generalen” hjemme fyldte år – ja ok, det var jo en god undskyldning, så Kaj-Erik var denne aften chefkonditor på kagen (eller var det hans kone??) og drikkelsen
Kaj Erik forslog at turen kunne gå til Ringe for på cirkuspladsen var der gerne tirsdags træf for veteranbiler.
Vi kom afsted, med Kaj-Erik som forreste mand med vores nye klubvest på – virkelig fin vest med lynlås foran, hvis man vender den rigtig, og tekst bagpå. Jeg kørte lige bagved Kaj-Erik med smil på læben – jeg kunne for det meste kun læse teksten D.U.M. 
Jeg har bestilt mig en vest magen ved, det giver så meget god snak at man kører i en klub der går under navnet D.U. M. det forpligter ikke – og så skal man til at forklare nogen hvad Dnepr og Ural er. Det tekniske holder jeg mig fra, men en god historie om forladte BMW motorcykler i Rusland under 2. verdenskrig giver altid bonus…..mennnn jeg plejer også fortælle om de faktisk blev bygget  lidt før på licens.
Vi kom til Ringe og her var der også biler af ældre dato – også biler jeg ikke havde set før, små charmerende biler også en enkelt smart amerikanerbil. Og ja der blev så kikket da slænget Af Dnepr,ere rullede ind på cirkuspladsen. Men om det er gamle bliver eller motorcykler, folk med hang til sorte fingre snakker jo samme sprog.
Og igen da det begyndte at tystne, brød vi op, nogle med længere vej hjem end andre. Bjarne havde bemærket at mit bremselys ikke var optimalt og fik også vist mig hvordan jeg skulle ordne det – ikke uoverskuelige svært syntes jeg. Men da jeg kørte hjemad, med defekt lys, ville jeg nu godt have haft en refleksvest på, bare lige for en sikkerhed skyld.

Lenette
Side 1 af 1

 
 
dnepr ural mc