Fynstræf 2016
Fynstræf 2016 er netop afviklet. I år var det Båringskov Camping der lagde arealer til. Som Nordjyder siger, så var det et så ringe endda. Og når vi siger det, så er det ment som arrangementet var helt i top. Selve pladsen findes vist ikke mere naturskøn og servicen må siges at være ganske fortræffelig. Der var sørget for god beværtning og det være sig både i fast og flydende form. Vi fik ganske god mad og der manglede ikke noget, selv rødbederne kom på bordet. - Og så fik vi is!

Arrangørerne Kaja og Freddy havde planlagt en helt fantastisk tur rundt i det Vest Fynske landskab. Rundt af små idylliske veje og landsbyer. Endvidere gik turen til Hindsgavl Naturpark hvor vi fik de store flokke af krondyr på nærmeste hold. - Og så fik vi is!

Lørdag var der indkaldt til generalforsamling inden vi kunne nyde mutters gode flæskesteg med hele svineriet. - Og så fik vi is - og fløderand. Jo der manglede ikke noget.

Alt i alt kan vi vist godt på hele holdets vegne sige mange tak for et rigtig godt tilrettelagt arrangement. Vi glæder os allerede nu til næste år.

Så manne tak fra Nordjyderne.
Side 1 af 12

dnepr ural mc