Himmerlandstræf 2016
For 11. gang blev der afholdt Himmerlands træf. Denne gang i Løgstør, nærmere betegnet Ravnstrup MC klubhus. Vejrguderne viste sig fra deres bedste side og det samme gjorde alle deltagerne. 
Fredagen bød på velkomst og nydelse af velskrællede kartofler i kartoffelsalat med lækre hjemmelavede frikadeller. Gensynsglæden var stor og der blev som sædvanlig udvekslet diverse tekniker og problemstillinger. Tilsyneladende har disse udvekslingsmetoder virket idet der ikke var et eneste stop på turen. 
Lørdag gik køreturen til Næsby, Trend, Hvalpsund, Farsø og tilbage til Løgstør.
I Løgstør besøgt vi bostedet Vestervang på Bøgevej. Her fik beboerne en kæmpe oplevelse idet de der havde lyst fik lov at få en køretur i sidevogne. Det var en kæmpe oplevelse ikke mindst for beboerne men så sandelig også for os. At se de smil, deres umiddelbare glæde og udstråling var en stor belønning af livskvalitet. Det var bred enighed om at den succes gentager vi næste år, hvor vi igen gæster Ravnstrup den 2. weekend i Juni. Se nærmere herom senere på hjemmesiden.
Tilbage til Ravnstrup, hvor der var afslapning i det fri og vi fik slukket tørsten inden køkkenholdet og grillmesteren gik til stålet og fik fremstillet et herligt aftensmåltid. Omkring midnat var der ro på campen, da alle var trætte og mætte af dagens gode oplevelser.
En stor tak siger alle deltagerne til Ella og Jørgen samt Helle og Carsten for en super hyggelig weekend i hyggeligt samær. 
Rigtig god sommer og på gensyn derude et eller andet sted.

Mona Gregersen
Side 1 af 17

dnepr ural mc