Østjysk køregruppe - april 2018
 
Og vi sparkede døren ind til sæson 2018 i Østjysk køregruppe.
 
Det vidste sig at den dag vi havde valgt som den første køredag i Østjysk køregruppe blev den smukkeste forårsdag i 2018 indtil nu.
Lene og jeg startede hjemmefra Resenbro kl. 8.45 med rim frost og en anelse salt på vejene. Da vi kom ud af Silkeborg skovene og solen begyndte at trænge sig på, kunne vi nyde de sidst 20 km til Brædstrup. Vi skulle mødes ved Bent Lykkegaard. Han havde den dejligste kaffe på kanden og fundet de smukkeste veje mellem Brædstrup og Horsens.
Redaktør Jens havde fundet vejen helt fra Ans til Brædstrup på ”Olga”, da han også var ankommet blev der budt på kaffe og fed hygge. Kl 11.02 var der opbrud og vi tog afsted til Horsens og Industrimuseet. Bent havde gjort sig umage med turplanlægningen og alle nød turen.
2. Påskedag blev en for mig en helt igennem smuk og dejlig forårsdag i de bedste venners lag. Udstillingen ”Nimbus 100 år” var fantastisk fint sat op, og var arrangeret af "Danmarks Nimbus touring Klub". De var på udstillingen med et par guider fra klubben der supplerede med bonus oplysninger. Helt igennem fint.
Efter at have set Nimbus udstillingen på museet tog vi en kaffepause i forårssolen uden for udstillingsbygningerne. Jens gav kaffe og Bent som var i god kondi ”høvlede" afsted til bageren og gav kage vi selv havde te med, og så kunne vi nyde synet af at Russerne fik selskab af en flok "busser" mens vi sad der, det var jo super. Herefter var inde og se resten af det omfattende museum.. . Resten af museet er nok et besøg værd. men nåede ikke det hele Så det gør vi en anden gang.. Da klokken var 16 kørte vi sammen hjemad. Og Bent havde fundet endnu mere smukt til hjemturen. Tak til Bent og hans kone Lene for den fine dag de havde lavet..
Min Lene og jeg var hjemme igen i Silkeborg kl. 17.30 hvor ”Irina” lige blev højtryksrenset for den evt. salt der var i inder skærmene. En god start på et forår.
Næste gang vi mødes -specielt for Østjysk køregruppe, er til aften-træffet den 17. Maj ved Kvickly i Ry mellem kl. 18 og 20. Vi har kaffe og kage, overdækket terrasse og en stol til alle D.U.M. medlemmer der dukker op, -Glæder mig til at se jer der.
 
Således oplevet Jens(generalsekretæren)
 
Side 1 af 3

dnepr ural mc